Google+

tisdag 30 april 2013

Senaste loppisfyndet uppsatta!


I helgen var det en lite större loppis inte så långt från oss och det brukar vara väldigt populärt. Det finns en massa saker och det är samtidigt väldigt bra priser på det allra mesta.
För min del hittar jag nästan alltid de bästa sakerna när jag inte är ute efter dem och så var det när jag hittade våra nya gardiner till vårt allrum. Egentligen hittade jag dem för att de ser ut att vara virkade och jag vill så gärna lära mig virka på riktigt, så man kan åstadkomma några lite större saker än små dekorationsblommor. När jag sedan tittade lite närmare insåg jag att det kanske skulle dröja innan det blir nåt liknade från min sida, såg jag att det fanns två likadana. Efter ett tag hittade jag en jättelång, nästan likadan kappa och två spetslängder och då slog jag till!
Det är omöjligt att få med alla fönster på samma gång, men här är i alla fall tre av dem med den långa kappan, som inte räckte riktigt hela vägen. Då kom längderna väl till pass och det ser väl nästan ut som jag planerat det? ;)
 
 
Den enkla spetsen gör sig tillsammans med pelargoniorna, tycker jag.  Tidigare hade jag  visserligen  också spetslängden precis här, men de var med mycket mer mönster  på och tog över mer av rummet på nåt sätt än de här gör.
Söderfönstret


Nu väntar en eftermiddag ute och i växthuset. Härliga vår!