Google+

måndag 7 september 2009

Kökslådor på gång

Ett litet snabbinlägg.
Några bilder på lådorna, som håller på att tillverkas nu.

Här limmas en liten listbit på plats för att dölja den randiga plywooden, som inte är så fin.. Björkplywood, säger mannen från soffan. Tydligen viktigt....

Överflödigt lim skrapas bort


Här är delarna sågade och frästa.

tisdag 1 september 2009

Min första dag på jobbet!

Nu har jag landat lite efter en riktig heldag. Har försökt komma i ordning med dator och jobb och sedan hämtat på förskola och fritids och efter det en tur med storebror till brottningsträning. Det är då man önskar att man bodde lite mer centralt och inte hade en mil till förskolan och två till närmaste stad... Men det finns plus och minus med det mesta skulle jag tro. Kossorna och Martin lär jag inte kunna flytta med mig någon annanstans även om jag skulle försöka. Och båda skulle nog vara lika malplacerade i en stad också, förresten... Och helt plötsligt är valet ganska enkelt ändå.
Hursomhelst har jag haft en jättekul dag, min första riktiga jobbdag på evigheter. Vi satt och pratade och gick igenom en massa ända till vi var tvungna att äta för att inte bli överröstade av våra magars knorrande. Undrar om det är nyhetens behag eller om det fortfarande är precis lika roligt i slutet av november... Och om mina medarbetare hade lika kul som jag...
Mina ben har börjat återhämta sig efter milen i söndags, som gick mycket enklare än förväntat. Jag slapp både blodsmak, håll och skoskav. Tiden var nog inget att skryta med, ungefär 69 minuter, tror jag, men då blir det ju desto enklare att slå det nästa år!
Kom just på att jag också betsat färdigt möbeln i badrummet också, förresten. Nu återstår bara att låta det torka och sedan plocka in allt jag bara måste ha där inne och ta några bilder. Sen ska ni få hur det blev.

Idag har det varit som en riktig sommardag,
och de här blommorna påminner mig mycket om sommaren.
Enkelt och vackert.